100% scan brandveiligheid gebouwen

Brandveiligheid is een cruciaal onderdeel voor elk pand. Het beoordelen en garanderen van brandveiligheid is een specialistische taak. Met onze 100% scan van de brandveiligheid van gebouwen bent u er zeker van dat uw pand op alle mogelijke manieren is getoetst op brandveiligheid. Wij maken inzichtelijk welke punten van belang zijn, waar en hoe wij testen en waar eventueel verbeteringen nodig zijn. Deze brandscan wordt gedaan conform de NEN6059-eisen en garandeert een maximale veiligheid. Als allround adviesbureau op het gebied van brandveiligheid van gebouwen kunnen wij u vanzelfsprekend ook van dienst zijn met het nemen van vervolgstappen die uit de scan voortkomen.

DE ZEKERHEID DIE EEN 100% SCAN BRANDVEILIGHEID VAN GEBOUWEN U BIEDT

Als beheerder of eigenaar van een pand dient u aan enkele wettelijke eisen op het gebied van brandveiligheid te voldoen. Wilt u weten hoe uw pand ervoor staat, of wilt u weten of uw plannen voor een verbouwing of nieuwbouw aan de WBDBO-eisen voldoen? Laat dan een quickscan brandveiligheid door ons uitvoeren. Hiermee ziet u direct of u plannen dient aan te passen of de brandwerendheid van huidige gebouwen aan dient te passen.

Onze quickscan brandveiligheid kan worden gebruikt als een nulmeting van de brandveiligheid. Indien uit de scan blijkt dat uw pand voldoet aan de NEN6059- en WBDBO-brandveiligheidseis, weet u dat u geen verdere stappen hoeft te ondernemen. Het is echter heel goed mogelijk dat de nulmeting van de brandveiligheid onvoldoende blijkt. In dat geval zal de brandwerendheid van het gebouw moeten worden verbeterd om te voldoen aan de wettelijke minimumvereisten.

Zaken die in de 100% scan van de brandveiligheid van gebouwen worden getest, zijn onderdeel van het BIO-model: bouwkundig, installatietechnisch en organisatorisch. Dit staat garant voor maximale veiligheid in alle opzichten. Als er ergens in het gehele proces een risico te hoog is, dan zal dat gegarandeerd naar voren komen in deze test.

ADVISEUR VAN COMPLETE BRANDVEILIGHEIDSTRAJECTEN

Wij zijn een ervaren adviseur in het verzorgen van complete brandveiligheidstrajecten. Indien uit de 100% scan brandveiligheid gebouwen blijkt dat er iets op dit gebied niet in orde is, kunnen wij samen met u het vervolgtraject starten. Wij hebben al talloze scans uitgevoerd voor de overheid, gemeenten, zorginstellingen, horeca, woongebouwen en meer. Met grote regelmaat worden wij ook ingeschakeld voor het vervolgtraject. Samen met u kijken wij naar passende oplossingen om ervoor te zorgen dat uw pand voldoet aan alle eisen die gelden op het gebied van brandveiligheid. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in bestaande bouw, maar ook in nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Bij elke vorm van bouw gelden andere eisen en onze adviseurs zijn als geen ander op de hoogte van de laatste eisen, technieken en mogelijkheden.

 

DOC/SA

077-4002852

Contactformulier