Adviesbureau bouwkundige brandpreventie

De regelgeving omtrent brandveiligheid in Nederland is complex. Gebouwen dienen te voldoen aan een groot aantal regels dat is vastgelegd in uitvoerige brandveiligheidsvoorschriften. Deze voorschriften worden streng gecontroleerd. Dat is terecht, want een goede brandveiligheid zoals brandscheidingen kan levens redden en een slechte brandveiligheid kan levens kosten. Wij zijn een gespecialiseerd adviesbureau voor bouwkundige brandpreventie en beschikken over vele jaren ervaring. Naast adviseur zijn wij ook opleider en praktisch ondersteuner. Bij ons is de realisatie van de brandveiligheid van uw pand in goede handen. Wij kennen alle regels en beschikken over alle benodigde kennis, kunde en ervaring om de best mogelijke brandpreventie te verzorgen. Daarbij telt niet alleen het resultaat: wij houden rekening met het doel achter de voorschriften en ontzorgen u in het complete traject.

Brandpreventie met iets extra

In ons veld zijn vele spelers actief. Wij willen ons onderscheiden door iets extra te leveren. Goede preventie betekent meer dan slechts het plaatsen van brandscheidingen. Niet voor niets zijn wij naast een adviesbureau ook een uitvoerder en een opleider. Wij willen bedrijven bewust maken van de risico’s, meenemen in de stappen die wij nemen en laten zien hoe de risico’s zo veel mogelijk beperkt kunnen worden. Dat doen wij door uit te leggen wat wij doen, maar ook door oog te hebben voor uw situatie en samen met u te kijken naar wat u zelf kunt doen om het risico op brand te verlagen, zoals het plaatsen van brandscheidingen. Wij hebben oog voor het menselijk handelen. Door het nemen van de juiste maatregelen zorgen wij voor de juiste brandbeveiliging in uw pand, maar veel branden ontstaan door menselijk toedoen. Hoe kunnen wij hierin zorgen voor verbetering? Als adviesbureau voor bouwkundige brandpreventie vinden wij het belangrijk dat wij u, uw pand en de werkzaamheden die hierin plaatsvinden leren kennen zodat wij u kunnen voorzien van gedegen advies op maat.

Brandbeveiliging met oog voor detail

In de loop der jaren zijn wij als adviesbureau voor bouwkundige brandpreventie verantwoordelijk geweest voor de brandbeveiliging in zowel de private als de publieke markt, bij bedrijven, de overheid en gemeenten. Daarnaast hebben wij onder andere brandweer en architecten geadviseerd, ondersteund en opgeleid. Wij bundelen al deze kennis wanneer wij voor u werken. Een optimale brandpreventie is het hoofddoel, maar in dat proces willen wij zo veel mogelijk bijdragen aan uw kennis en aan het creëren van een optimale werkomgeving. Een optimale werkomgeving zien wij als een omgeving met maximale veiligheid waarvan u dagelijks bescherming geniet, maar geen hinder ondervindt. Wij houden dan ook rekening met allerlei factoren, zoals arbozaken.

 

DOCSA

077-4002852

Contactformulier