Adviesbureau brandveiligheid bouwbesluit

Om te zorgen voor veilige bouw dienen alle bouwwerken in Nederland te voldoen aan de eisen die worden gesteld in het bouwbesluit. Het bouwbesluit is een verzameling bouwtechnische voorschriften en gelden als toetsing bij de beoordeling van brandveiligheid. Deze gaan over uiteenlopende onderwerpen. Als adviesbureau voor brandveiligheid volgens het bouwbesluit zijn wij voor u de aangewezen partner om ervoor te zorgen dat uw pand of panden brandveilig zijn en blijven, of het nu gaat om renovatieprojecten of nieuwbouw. U kunt ons inschakelen voor de beoordeling van de brandveiligheid, waarbij wij kijken naar zaken als de berekening van de brandoverslag. Wij kunnen u dankzij onze kennis en ervaring in het volledige traject bijstaan, adviseren en werkzaamheden voor u uitvoeren.

Waarom u een adviesbureau voor brandveiligheid volgens het bouwbesluit inschakelt

Het is van groot belang om in een vroeg stadium ervan verzekerd te zijn dat uw plannen voldoen aan de eisen die het bouwbesluit stelt. Met behulp van een adviesbureau voor brandveiligheid volgens het bouwbesluit bent u hiervan verzekerd. Als ervaren bureau beschikken wij over uitvoerige kennis over alle soorten panden binnen alle sectoren en kunnen wij u ondersteunen bij de beoordeling van brandveiligheid.

Door middel van een vastgoedscan van de brandveiligheid maken wij een inventarisatie van de brandveiligheid van uw pand(en). Deze scan behandelt alle punten uit het bouwbesluit, maar gaat nog een stuk verder dan dat. Het is onze missie om een voor u zo veilig mogelijke omgeving te creëren waarin u prettig en veilig werkt. Naast de kritieke punten waarop wordt getoetst, kijken wij naar nog veel meer factoren. De vastgoedscan van de brandveiligheid brengt helder en overzichtelijk in kaart hoe uw pand ervoor staat op het gebied van brandveiligheid. Wanneer de punten uit deze scan allemaal succesvol de test doorstaan, bent u gegarandeerd van een pand dat aan de belangrijkste vereisten voldoet. Hierbij moet u denken aan zaken als de berekening van de brandoverslag in bedrijven, woongebouwen of andere panden.

Voor advies, uitvoer en educatie

Wij zijn niet louter een adviesbureau dat u inschakelt voor de beoordeling van de brandveiligheid, maar verzorgen ook opleidingen, trainingen en cursussen. Indien er in uw organisatie behoefte is aan meer kennis op het gebied van brandveiligheid, dan kan onze adviseur altijd in-company cursussen verzorgen, of het nu een bedrijf, gemeente, ziekenhuis of zorginstelling betreft.

Onze rol in het traject gaat dus verder dan alleen het onderdeel advies. Wij willen onze kennis overdragen zodat deze te allen tijde in de organisatie aanwezig is. Door onze betrokken aanpak, zijn wij niet alleen adviseur voor de beoordeling van brandveiligheid, maar ook sparringpartner, opleider, vraagbaak en uitvoerder.

 

DOC/SA

077-4002852

Contactformulier