Adviesbureau brandveiligheidsonderzoek

Ontwikkelaars en beheerders van vastgoedpanden zijn verantwoordelijk voor deze panden. De brandveiligheid borgen is dan ook een van de verplichtingen die hierbij komen kijken. Een goede brandveiligheid begint met gedegen onderzoek. Als adviesbureau voor brandveiligheidsonderzoek kunnen wij u hiervan voorzien. Wij bieden ondersteuning bij brandveiligheid en ons onderzoek naar brandveiligheid garandeert u dat u een solide basis legt die voldoet aan alle punten uit het bouwbesluit. Vele sectoren maken gebruik van onze diensten, van horeca en gemeenten tot bedrijven, ziekenhuizen en zorginstellingen. Wij adviseren zowel bij bedrijfsgebouwen als bij woongebouwen bij het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen en het installeren van de juiste brandveiligheidsinstallaties.

Ondersteuning bij brandveiligheid door een ervaren specialist

Brandveiligheid is terecht een topprioriteit bij de realisatie van nieuwbouwpanden of de renovatie van bestaand vastgoed. Dat is terecht, want een goede brandveiligheid redt mensenlevens. Brandveiligheidsonderzoek staat aan de basis van deze veiligheid. Daarom is het een goed idee om in een zo vroeg mogelijk stadium een adviesbureau voor brandveiligheidsonderzoek bij de plannen voor uw pand(en) te betrekken. Een goede adviseur kan zorgen voor en ondersteunen bij het maken van de plannen voor uw woongebouwen of bedrijfsvastgoed. Dit kan u een hoop extra werk en kosten besparen. Een onderzoek naar de brandveiligheid sluit namelijk uit dat u achteraf dure herstelwerkzaamheden uit moet voeren omdat gebleken is dat de voorschriften niet worden nageleefd of de brandveiligheidsinstallaties niet voldoen.

Wij adviseren, realiseren en ontzorgen

Als eigenaar of beheerder van vastgoed wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de veiligheid van het pand. Brandveiligheid borgen is iets wat u met een gerust hart aan ons over kunt laten. Onze adviseurs beschikken over uitvoerige kennis en omvangrijke ervaring. Wij worden ingeschakeld door bedrijven om te adviseren over brandpreventie en -beveiliging in hun gebouwen, maar ook door de horeca, gemeente, zorginstellingen of een ziekenhuis.

Wij adviseren, realiseren en ontzorgen en zijn op die manier uw partner in het gehele traject. U kunt ons op elk gewenst moment betrekken bij uw plannen en inschakelen om te adviseren, ontwikkelen en te toetsen. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw pand voldoet aan alle eisen omtrent brandveiligheid, maar dragen er tevens zorg voor dat er met u wordt meegedacht en dat u wordt ontzorgd. Daarnaast kunnen wij u een in-company basiscursus of complete training of opleiding geven zodat wij onze kennis permanent kunnen overdragen aan uw organisatie. De inhoud hiervan kan uiteraard worden aangepast aan uw behoeften en/of kennisniveau.

 

DOC/SA

077-4002852

Contactformulier