Adviseur bouwbegeleiding brandveiligheid

Bouwkundige brandveiligheid verdient topprioriteit. Dankzij onze diensten als adviseur bouwbegeleiding voor brandveiligheid bent u er zeker van dat de brandveiligheid van uw pand(en) aan alle eisen voldoet. Bij het creëren van een brandveilig gebouw, of het nu gaat om een woongebouw, kantoor, ziekenhuis, zorginstelling of ander pand, komt heel wat kijken. In de loop der jaren hebben wij een schat aan ervaring opgedaan op alle mogelijke gebieden. Of het nu gaat om het toetsen van plannen, het testen van brandcompartimenten of het verzorgen van de juiste brandveiligheidsinstallaties: u kunt dit aan ons overlaten.

Wat wij als adviseur bouwbegeleiding bij brandveiligheid voor u kunnen betekenen

Wij zijn gespecialiseerd in het borgen van bouwkundige brandveiligheid. Dit doen wij op diverse manieren. U kunt ons inschakelen om samen met u de plannen voor vastgoedrealisatie op te stellen, waarbij wij kijken naar alle eisen die het bouwbesluit stelt op het gebied van brandbeveiliging en -preventie. Hoe eerder u ons bij het proces betrekt, hoe meer zekerheid u geniet dat u uw bouwvergunningen zult verkrijgen en de vastgoedobjecten voorzien zijn van uitstekende brandveiligheid. Als adviseur denken wij met u mee. U kunt volledig vertrouwen op onze expertise en alle vraagstukken aan ons voorleggen.

Wij kennen de bouwregelgeving omtrent brandveiligheid als geen ander en hebben geadviseerd in alle mogelijke vormen van bouw in alle mogelijke sectoren. Daarom kunnen wij u helpen met een bouwplantoetsing van de brandveiligheid. Met deze toetsing worden alle kritieke punten getest en alle eisen nagelopen zodat u er zeker van bent dat uw bouwplannen doorgang kunnen vinden en alle controles doorstaan. Tegenwoordig wordt er – terecht – zeer streng gecontroleerd en alleen wanneer uw plannen op alle punten door de controle komen, zal een bouwvergunning met het oog op brandveiligheid kunnen worden afgegeven.

Een stap verder

Uw bouwplantoetsing voor de brandveiligheid en afgifte van de bouwvergunning met het oog op brandveiligheid zijn dus geborgd wanneer u ons inschakelt als adviseur bouwbegeleiding bij brandveiligheid. Wij gaan echter een stap verder. Wij willen onze kennis van de bouwregelgeving van brandveiligheid zo veel mogelijk met u delen en overbrengen op uw organisatie. Daarom werken wij altijd nauw samen met onze opdrachtgevers. Essentiële kennis over de brandveiligheid van het gebouw en zaken als de werking van brandcompartimenten geven wij zo veel mogelijk aan u door.

Is er behoefte aan gestructureerde kennis, dan kunnen wij als adviseur zorgen voor in-company opleidingen en cursussen. Van een basiscursus brandveiligheid voor bedrijven tot trainingen die bedoeld zijn om het kennisniveau uit te breiden: wij kunnen elk bedrijf of elke instantie voorzien van een passend programma omtrent bouwkundige brandveiligheid.

 

DOC/SA

077-4002852

Contactformulier