Adviseur brandveiligheidsinspectie

In een flink aantal gevallen is volgens het bouwbesluit inspectie van de brandveiligheid verplicht. Als adviseur bij brandveiligheidsinspectie zorgen wij ervoor dat de panden waar u verantwoordelijk voor bent voldoen aan de eisen die gesteld worden. Een goede brandveiligheidsconsultant kan u een hoop zorgen, schade en leed besparen. Bent u plannen aan het ontwikkelen voor nieuwbouwvastgoed, een renovatieproject of wilt u simpelweg weten waar u staat met het oog op brandveiligheid in uw bestaande pand(en), schakel ons dan in als brandveiligheidsadviseur. Samen met u nemen wij alle kritieke punten door en zorgen wij ervoor dat u bij een inspectie van de brandveiligheid alle controles moeiteloos doorstaat.

Wat een adviseur brandveiligheidsinspectie voor u doet

Als specialist van brandveiligheid passen wij onze kennis en ervaring specifiek toe op uw situatie. Voor het realiseren van een goede brandveiligheid gelden enkele vaste eisen. Dit zijn dan ook punten waar een inspecteur van brandveiligheid naar kijkt. Wij zijn echter van mening dat u niet slechts aan de gestelde eisen moet voldoen om de inspectie van brandveiligheid door te komen. Veiligheid is eenvoudigweg cruciaal voor iedereen die in uw pand aanwezig is. Een brand is helaas niet te voorkomen, maar de kans hierop kan wel verkleind worden, evenals de gevolgen van een daadwerkelijke brand.

Als adviesbureau is het onze plicht om u van een optimale brandveiligheidsadvies te voorzien. Dit doen wij door nauw met u samen te werken. Wij zijn als brandveiligheidsconsultant uw sparringpartner in het complete traject, van ontwerp tot het indienen van plannen, de realisatie van de bouw en de controle. Wij zijn de brandveiligheidsadviseur waar u op kunt vertrouwen, dankzij onze jarenlange ervaring als brandveiligheidsdeskundige in diverse sectoren en bij allerlei soorten panden. Wij beschikken over uitvoerige ervaring als deskundige van brandveiligheid bij ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoren, woonpanden en nog veel meer. Onze opdrachtgevers zijn zowel actief op de zakelijke markt als de private markt en tot hen behoren ook gemeentes en overheden. Er zijn geen gebouwen of projecten te bedenken waarbij wij niet zijn ingeschakeld als consultant bij brandbeveiliging.

Kennisdeling is vanzelfsprekend

Als inspecteur van brandveiligheid zien wij kennisdeling als iets dat vanzelfsprekend is. Wanneer wij als brandveiligheidsdeskundige optreden, nemen wij u indien gewenst zo veel mogelijk mee in de processen en stappen die wij doorlopen. Uiteindelijk zorgen wij voor de best mogelijke basis op het gebied van brandveiligheid, maar liggen handhaving, naleving en zorg in uw handen. Onze inspectie van brandveiligheid is het beginpunt. Om de veiligheid van aanwezigen in het pand zo veel mogelijk te borgen, verlenen wij niet alleen brandveiligheidsadvies, maar kunnen wij u ook van dienst zijn met diverse cursussen en opleidingen die in-company gegeven kunnen worden. Of er nu behoefte is aan een basiscursus of een tailor made training toegespitst op de eisen voor de horeca, zorginstellingen of een van de talloze andere sectoren waarin wij opereren: wij verzorgen het voor u.

 

DOC/SA

077-4002852

Contactformulier