Cursus medewerker brandpreventie Eindhoven

Wilt u als professional actief worden in de brandpreventie en woont/werkt u in de regio Eindhoven? Dan is onze cursus medewerker brandpreventie in Eindhoven zeer geschikt voor u. Deze cursus stoomt u klaar om aan de slag te gaan als brandpreventie medewerker. Wij leren u alles wat u moet weten om werkzaam te kunnen zijn als brandexpert. De cursus kan naast uw huidige functie worden verricht en is geschikt voor professionals die de ambitie hebben om door te groeien binnen hun vakgebied, of zich te ontwikkelen richting een nieuwe functie als expert op het gebied van brandpreventie.

De inhoud van de cursus medewerker brandpreventie in Eindhoven

Met deze cursus wordt u opgeleid tot een deskundige in brandpreventie. Dit betekent dat u gekwalificeerd zult zijn voor het uitvoeren van enkele taken die bij deze functie horen.

Met de door u opgedane kennis kunt u zelf voorlichting over brandpreventie gaan geven. Veel organisaties hebben behoefte aan in-company kennis op dit gebied. Overal waar gewerkt wordt met vastgoed, is het nuttig om deze kennis in eigen huis te hebben.

Als brandpreventie medewerker bent u bevoegd om brandinspectiewerkzaamheden uit te voeren. U zult in staat zijn om op locatie rapporten te maken over de brandveiligheid en panden te inspecteren of zij aan de eisen voldoen.

Als deskundige in brandpreventie kunt u worden ingeschakeld om te adviseren bij plantoetsen. Nieuwbouwprojecten dienen te voldoen aan de eisen die zijn vastgelegd in het Bouwbesluit. U kunt deze eisen toetsen in de praktijk en adviseren op het gebied van brandveiligheid bij bouwplannen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De cursus medewerker brandpreventie wordt in Eindhoven voornamelijk gegeven aan kandidaten die zich binnen organisaties willen ontwikkelen tot expert op het gebied van brandveiligheid. Dit kunnen medewerkers zijn die al een aanverwante functie vervullen, zoals bouwopzichter, voorman of brandweerman, maar het kan ook gaan om professionals in de zorg of woningbouw.

Op locatie verzorgd

In de regio Eindhoven bieden wij deze cursus op locatie aan. Het enige wat hiervoor nodig is, is een geschikte, afgesloten ruimte waarin cursisten ongestoord kunnen werken. Het is zeker ook mogelijk om in overleg uit te wijken naar een andere locatie.

Naast in Eindhoven verzorgen wij deze cursus ook nog in andere grote steden, zoals:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

Omdat wij de training in-company verzorgen, zijn er mogelijkheden in heel Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel, Groningen, Drenthe, Friesland, Limburg, Zeeland, Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland en Noord-Holland.

 

DOC/SA

077-4002852

Contactformulier