Directievoering brandveiligheid

Wij verzorgen opleidingen en trainingen op het gebied van brandpreventie- en veiligheid op alle niveaus. Onze ervaring als adviesbureau voor zowel bedrijven, als gemeenten en de overheid en in branches als horeca, ziekenhuis en zorginstellingen heeft geleid tot het samenstellen van cursussen van basis tot zeer gevorderd en specialistisch. Wie op zoek is naar de benodigde kennis voor directievoering in brandveiligheid, is bij ons aan het juiste adres. Wij bieden trainingen die u opleiden tot brandveiligheidsmanager of projectleider brandveiligheid.

Directievoering brandveiligheid: opleidingen van hoog niveau

Brandveiligheidsmanagement opleidingen vereisen een hoog niveau. Directievoering bij brandveiligheid betekent dan ook dat u in staat zult zijn om leiding te geven aan een compleet team en verantwoordelijkheid te dragen bij (grote) projecten. De eindverantwoordelijkheid van de handhaving van brandveiligheid ligt in uw handen, wat betekent dat u zult moeten beschikken over uitvoerige kennis waarmee u anderen kunt aansturen. Onze opleiders beschikken over jarenlange ervaring als docent en als adviseur voor onder andere zorginstellingen, ziekenhuizen, gemeentes en de overheid.

In deze opleiding zult u alles leren op het gebied van actuele regelgeving. Deze kennis zal u in staat stellen om projecten te leiden en medewerkers aan te sturen. Alle facetten van handhaving van brandveiligheid worden intensief behandeld, want als aankomend brandveiligheidsmanager of projectleider brandveiligheid wordt u geacht alle kennis paraat te hebben. Of het nu gaat om het beoordelen van bouwplannen, het uitvoeren van inspecties of het voorlichten van anderen.

Voor wie door wil groeien

De opleiding directievoering brandveiligheid is gericht op managementniveau en geschikt voor professionals die willen doorgroeien naar een functie in projectmanagement van brandbeveiliging. Basiskennis van brandpreventie is een pré, maar geen vereiste. Wij leiden zowel professionals die al werkzaam zijn in het vakgebied op, alsmede professionals met andere functies die een nieuwe stap ambiëren.

De opleiding kan in-company gegeven worden, maar ook op een externe locatie. De locatie is afhankelijk van de samenstelling van de groep. De sfeer is altijd informeel en aangenaam, maar kwaliteit staat voorop. U kunt zich inschrijven voor een cursus die voor u geschikt is qua aanvang, duur en locatie. Er zijn meerdere momenten in het jaar waarop de opleiding aanvangt. Hij wordt tevens op diverse locaties gegeven, dus u hebt vaak keuze uit een locatie bij u in de buurt. Indien u meerdere kandidaten hebt voor deze opleiding (bijvoorbeeld wanneer u een afdeling binnen uw bedrijf wilt laten opleiden) is het mogelijk om deze bij u op locatie te verzorgen.

 

DOC/SA

077-4002852

Contactformulier