Cursuslocaties

Cursuslocaties

Ook voor onze cursuslocaties vindt Docsa kwaliteit erg belangrijk. Bij de selectie van onze locaties hebben we gelet op een goede bereikbaarheid van locaties per auto en per openbaar vervoer. Daarnaast vinden we een cursusruimte met daglicht toetreding, goede lunchfaciliteiten en een gezellige ambiance ook belangrijk. Voor cursisten van Docsa is het parkeren bij alle cursuslocaties gratis. We hebben voor u daarom de volgende locaties geselecteerd.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle

Stationsweg 7
8011 CZ Zwolle

Het Bilderberg Hotel is gelegen in het centrum van de authentieke Hanzestad Zwolle. 

Bereikbaarheid:

Met het openbaar vervoer:
U stapt uit op NS-station Zwolle. Bij het verlaten van het station via de hoofdingang loopt u, over de rotonde, rechtdoor de Stationsweg in. Het hotel ligt aan de rechterkant, op 2 minuten lopen van het station.

Met de auto:
Het hotel is gelegen in de straat tegenover het station in Zwolle. Parkeren bij het hotel is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Daarnaast bevindt zich tegenover het hotel een ruime parkeer-gelegenheid.

Van der Valk Hotel Breukelen

Stationsweg 91
3621 LK Breukelen

Het Van der Valk Hotel Breukelen, gelegen aan de A2 en naast het station, is gevestigd in het welbekende gebouw met Chinese kenmerken. 

Bereikbaarheid:

Met het openbaar vervoer:
U stapt uit op NS-station Breukelen. Vervolgens is het slechts 2 minuten lopen naar het hotel.

Met de auto:
Het hotel is gelegen direct naast de snelweg A2 (Utrecht-Amsterdam), bij afslag nummer 5. U kunt gratis parkeren en er is de mogelijk om uw elektrische auto op te laden.

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne

Vestdijk 47
5611 CA Eindhoven

Hotel Pullman is centraal gelegen aan de rand ven het centrum van Eindhoven tegenover Winkelcentrum De Heuvel.

Bereikbaarheid:

Met het openbaar vervoer:
U steekt de weg over en komt op het stationsplein. Vervolgens loopt u recht op café 'at the Movies' af (gevestigd onder gebouw 'Groene Toren'). Hier loopt u rechts omheen. U bevindt zich dan al op  Vestdijk. U blijft aan de linkerkant van de weg lopen en na ca. 300 meter vindt u het hotel.

Met de auto:
Naast de hoofdingang van het hotel is een parkeergarage gevestigd. Tevens zijn er een aantal parkeerplaatsen op het omheinde parkeerterrein achter het hotel.

Best Western plus city hotel Gouda

Hoge Gouwe 201
2801 LE Gouda

Het Best Western Hotel is gelegen in het historische centrum van Gouda en gevestigd aan één van de mooiste grachten van de stad. Dit zorgt voor een herinnering aan de rijke geschiedenis van Gouda.

Bereikbaarheid:

Met het openbaar vervoer:
Het station ligt op slechts 10 minuten lopen. Vanuit het treinstation neemt u de uitgang 'Centrum' en loopt u rechtdoor de Crabethstraat in. Aan het einde van de straat gaat u rechts de Kattensingel op, die u helemaal uitloopt tot het volgende kruispunt. Links aan de overkant vindt u het hotel.

Met de auto:
Komt u met de auto dan kunt u het beste parkeren bij Q-Park Bolwerk (Sint Mariewal 3). Op niveau -1 bevindt zich de toegangsdeur tot het hotel.

Mercure hotel Amersfoort Centre

De Nieuwe Poort 20
3812 PA Amersfoort

Het Mercure Hotel Amersfoort is een modern en gastvrij hotel met een luxe eigentijdse stijl.

Bereikbaarheid:

Met het openbaar vervoer:
Vanaf het station is het ca. 5 minuten lopen naar het hotel. Neem de uitgang 'Noordzijde/Piet Mondriaanplein'. Ga rechtsaf en volg de Piet Mondriaanlaan. Bij de rotonde ziet u het hotel aan uw linkerhand.

Met de auto:
Komt u met de auto dan kunt u het beste parkeren bij Interparking Oppidium ( Groningerstraat 46). Deze parkeergarage bevindt zich aan de achterzijde van het hotel. Via een interne verbinding is het Mercure Hotel te bereiken.

Advies in gebouwontwerp en gebouwaanpassingen

Van de ontwerpfase tot het beoordelen van bestaande gebouwen bieden wij voor u diverse ondersteuningsmogelijkheden. Ook onze cursussen zijn gericht op deze verschillende aspecten.

Lees meer