Kennissessies

Kennissessies van Docsa

  • Gratis kennissessies gericht op een bepaalde branche of onderwerp
  • Kennissessies in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als adviseur en opleider hebben wij veel kennis in huis. Met onze kennissessies bieden wij gratis input over brandveiligheid. Doel is dat de deelnemers betere keuzes kunnen maken met betrekking tot de brandveiligheid van gebouwen en om deelnemers op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen.   

Docsa biedt de kennissessies geregeld aan, welke verspreid over het land worden georganiseerd. Onze vaste locaties zijn onder andere Eindhoven, Gouda, Amersfoort en Breukelen. De sessies zijn meestal in de ochtend van circa 09.30uur tot 13.00uur. 

Agenda

Nadere informatie m.b.t. de planning 2024 volgt z.s.m.

Interesse in een kennissessie van Docsa?

Wanneer u interesse heeft om deel te nemen aan een kennissessie, dan kunt u ons daarover mailen op info@docsa.nl. Graag ontvangen wij dan van u de volgende gegevens:

  • Naam:
  • Bedrijf / organisatie:
  • Functie:

U krijgt vervolgens van ons een ontvangstbevestiging. Wanneer wij een kennissessie gerelateerd aan uw branche /werkgebied organiseren, ontvangt u een uitnodiging. U kunt dan overwegen om u aan te melden. 

Hoe goed bent u voorbereid?

Kom niet voor verrassingen te staan en meld u aan voor één van onze cursussen die wij aanbieden op gebied van brandveiligheid en brandpreventie. In onze cursussen worden wet- en regelgeving en de individuele voorschriften helder en duidelijk uitgelegd.  

Over Docsa

Docsa richt zich op brandveiligheid van gebouwen als opleider, praktische ondersteuner en adviseur. In onze dienstverlening is er continue aandacht voor het gestelde doel en op welke wijze de brandveiligheid van een gebouw hiervoor verbeterd en geborgd kan worden. Bekijk onze pagina’s diensten, interim ondersteuning en cursussen voor uitgebreidere informatie over onze dienstverlening.

Advies in gebouwontwerp en gebouwaanpassingen

Van de ontwerpfase tot het beoordelen van bestaande gebouwen bieden wij voor u diverse ondersteuningsmogelijkheden. Ook onze cursussen zijn gericht op deze verschillende aspecten.

Lees meer