Waarom kiezen voor Docsa

Wij onderscheiden ons door vooral te focussen op het nut en de noodzaak van voorzieningen, met een ‘keep it simple’ filosofie en haalbare doelstellingen die uitstekend passen binnen de kaders van wet- en regelgeving. Als specialist in de relevante wet- en regelgeving en de integrale benadering van brandveiligheid worden onnodige aanpassingen en kosten voorkomen met een brandveilig gebouw en brandveilig gebruik daarvan als eindresultaat.

  • Wij maken daarbij een duidelijk onderscheid in wettelijk vereiste voorzieningen en aanvullende adviezen.
  • We zoeken naar haalbare toepassingen die in het gebruik, beheer en onderhoud geborgd kunnen worden.
  • Onze rapportages zijn overzichtelijk en in begrijpbare taal geschreven, met verwijzing naar de juiste wetteksten.

Bekijk onze pagina’s diensten, interim ondersteuning en cursussen voor uitgebreidere informatie over onze dienstverlening.

Basiscursus Brandveiligheid - Bbl
Opstellen ontruimingsplattegronden

In onze cursussen worden de wet- en regelgeving en de individuele brandveiligheids-voorschriften en toepassingen helder en duidelijk uitgelegd, waarbij ook aandacht is voor de integrale benadering van brandveiligheid. Met verzorgde presentaties en aanvullende praktische informatie leiden wij u stap voor stap door de materie. Wij hanteren beperkte groepsgroottes zodat er genoeg ruimte is om in te gaan op uw vragen en ingebrachte praktijkvoorbeelden. Wij verzorgen onze cursussen op diverse locaties in Nederland, met goede faciliteiten (koffie, thee, versnaperingen, goede lunch e.d.).

Advies in gebouwontwerp en gebouwaanpassingen

Van de ontwerpfase tot het beoordelen van bestaande gebouwen bieden wij voor u diverse ondersteuningsmogelijkheden. Ook onze cursussen zijn gericht op deze verschillende aspecten.

Lees meer