Bouwplantoetser brandveiligheid

Bouwplantoets nieuwbouw, verbouw en herbestemmen

  • Bouwplantoets brandveiligheid bouwregelgeving
  • Ondersteuning gemeenten / brandweer en gebouwontwerpers
  • Vaste of variabele ondersteuningsuren per week of maand

Waarom kiezen voor interim ondersteuning brandveiligheid door Docsa?

Brandveiligheidsvoorzieningen zijn vaak zeer bepalend in een gebouw, zoals de eisen m.b.t. brandwerende scheidingen en het aantal vluchtroutes. Tevens is de brandveiligheidsmaterie veelomvattend en soms complex. 

Heeft uw organisatie tijdelijk hulp nodig of zijn er voornemens om werkzaamheden structureel in te huren, dan kan Docsa u uitstekend van dienst zijn. Als specialist kan Docsa voor u de beoordelingen uitvoeren en advies uitbrengen. 

Door gebruik te maken van onze dienstverlening haalt u de specifieke kennis op gebied van brandveiligheid in huis. Tevens bent u flexibel, kan er bijgeschakeld worden wanneer er een piek is in werkzaamheden en kan er afgeschakeld worden bij tijdelijk minder werk. 

Onze medewerkers zijn in staat om zich prima en snel aan te passen aan een nieuwe werkomgeving en hebben naast de vakinhoud zeer goede sociale competenties. 

Hoe goed bent u voorbereid?

Kom niet voor verrassingen te staan en meld u aan voor één van onze cursussen die wij aanbieden op gebied van brandveiligheid en brandpreventie. In onze cursussen worden wet- en regelgeving en de individuele voorschriften helder en duidelijk uitgelegd.  

Over Docsa

Docsa richt zich op brandveiligheid van gebouwen als opleider, praktische ondersteuner en adviseur. In onze dienstverlening is er continue aandacht voor het gestelde doel en op welke wijze de brandveiligheid van een gebouw hiervoor verbeterd en geborgd kan worden. Bekijk onze pagina’s diensten, interim ondersteuning en cursussen voor uitgebreidere informatie over onze dienstverlening.

Advies in gebouwontwerp en gebouwaanpassingen

Van de ontwerpfase tot het beoordelen van bestaande gebouwen bieden wij voor u diverse ondersteuningsmogelijkheden. Ook onze cursussen zijn gericht op deze verschillende aspecten.

Lees meer