Interim projectleider brandveiligheid

Interim projectleider brandveiligheid

  • Interim ondersteuning brandveiligheid voor korte of lange periode
  • Vaste of variabele ondersteuningsuren per week of maand
  • Ondersteuning op divers gebied m.b.t. brandveiligheid

Waarom kiezen voor een interim projectleider brandveiligheid van Docsa?

Heeft uw organisatie tijdelijk hulp nodig, dan kan Docsa u uitstekend van dienst zijn. Onze mogelijkheden zijn divers en onze adviseurs zijn breed inzetbaar. U kunt daarbij denken aan ondersteuning bij bouw- en verbouwactiviteiten, certificeringstrajecten brandmeldinstallaties en ontruimingsalarminstallaties en projecten zoals het toepassen van rookmelders in alle bestaande woningen (woningcorporaties). 

Door gebruik te maken van onze dienstverlening haalt u de specifieke kennis op gebied van brandveiligheid in huis. Tevens bent u flexibel, kan er bijgeschakeld worden wanneer er een piek is in werkzaamheden en kan er afgeschakeld worden bij tijdelijk minder werk. 

Onze medewerkers zijn in staat om zich prima en snel aan te passen aan een nieuwe werkomgeving en hebben naast de vakinhoud zeer goede sociale competenties. 

Over Docsa

Docsa richt zich op brandveiligheid van gebouwen als opleider, praktische ondersteuner en adviseur. In onze dienstverlening is er continue aandacht voor het gestelde doel en op welke wijze de brandveiligheid van een gebouw hiervoor verbeterd en geborgd kan worden. Bekijk onze pagina’s diensten, interim ondersteuning en cursussen voor uitgebreidere informatie over onze dienstverlening.

Advies in gebouwontwerp en gebouwaanpassingen

Van de ontwerpfase tot het beoordelen van bestaande gebouwen bieden wij voor u diverse ondersteuningsmogelijkheden. Ook onze cursussen zijn gericht op deze verschillende aspecten.

Lees meer